Hur man lär sig kampsport online

Internet har fört med sig många spännande fördelar och inga fler än att lära sig kampsport online. Det är nu ännu enklare att komma åt kampsportsinformation hemma än det har varit någon annan gång i vår historia.

Det finns dock några mycket viktiga överväganden att tänka på innan du loggar in och lämnar över dina kreditkortsuppgifter. Mer än något annat är jag säker på; du vill inte lära dig en dyr läxa i planering.

Låt mig förklara.

Det finns ett antal saker att tänka på när du ska lära dig kampsport online.

Välj rätt kampsport för dig

Du kommer att spendera mycket tid med din kampsport onlinekurs och du kommer att vilja se till att du är både bekväm och nöjd med kursen, instruktören eller instruktionsmetoden.

Du vill inte ta reda på efter att du har registrerat dig och betalat för programmet att du inte gillar instruktören, programmet eller upplägget av kursen.

Så börja med att göra lite research om både instruktören och kursen.

Utbildningsutrymme

Gör sedan lite utrymme hemma eller någon annanstans där du kan träna. Storleken på detta område beror på din valda konst. Wing Chun eller Tai Chi kommer att använda mycket mindre utrymme än Tae Kwon Do eller Grappling till exempel.

Träningsutrustning

Kontrollera om din konst behöver någon speciell utrustning. Det kan vara allt från mattor för grappling eller en träningspartner. Om du behöver en träningspartner och inte har en så finns det några kreativa sätt att skaffa en, eller flera, om du vill.

Ha en plan

Utarbeta en plan för din träning. Att hoppa rakt in och bara börja utan en plan är det snabbaste och säkraste sättet att misslyckas.

Du behöver en plan och ju bättre den planen är utarbetad och förberedd innan du börjar, desto mer dedikerad och konsekvent blir din träning, och det är precis vad du vill.

Din plan bör innehålla saker som: var du ska träna, när du ska träna och hur länge. Det bör också innehålla vad du ska göra i varje session.

Kampsport accelererat lärande

Om du lär dig kampsport online och tränar solo hemma, skulle det vara användbart att använda ett specialiserat kampsportsaccelererat lärandeprogram för att säkerställa att du lär dig teknikerna ordentligt och att du gör snabba framsteg i din valda konst.

Daglig träning

Det är små mängder daglig träning som gör dig fantastisk. Dessa små mängder summerar till din veckoträning, som sedan förvandlas till månader och som blir till år. Men allt börjar med små mängder daglig träning.

Oavsett vad många i branschen kommer att berätta för dig är det inte bara möjligt att lära sig kampsport online utan det är också en av de mest givande träningarna och en som kräver enkel planering och konsekvens för att lyckas.